TERMINALI KONTROLE PRISTUPA I EVIDENCIJE RADNOG VREMENA

UltraMatch S2000 Terminal - identifikacija irisa

Proizvodi serije UltraMatch imaju moderan dizajn i pouzdane performanse. Primenjen BioNANO algoritam, pruža najtačniju, stabilnu i brzu identifikaciju zenice oka, istovremeno pružajući visoku bezbednost u individualnoj identifikaciji, kontroli pristupa i biometrijskog zapisa. Sistem identifikacije na bazi zenice oka može tačno identifikovati i potvrditi identitet korisnika, a na njega ne utiču spoljni uslovi okoline. Web softver i management program na bazi PC računara omogućavaju klijentima da lako upravljaju sistemom. Iris SDK je dostupan programeru i integratoru za razvoj aplikacija za upravljanje identifikacijom ili jednostavnu integraciju na postojeći bezbednosni sistem. Zahvaljujuái visokoj tačnosti, terminal je idealan za sigurnosne aplikacije visokog nivoa, kao što su zaštita granice, farmaceutska i zdravstvena zaštita ili zatvor. Zelena lampica za indikaciju pravilnog odstojanja za identifikaciju


Facepass7 Terminal - identifikacija prepoznavanjem lica

FacePass 7 vodeći proizvod za prepoznavanje lica koji je pokrenuo Anviz, zasnovan na novom dizajnu infracrvene tehnologije, koristeći vodeći svetski algoritam BioNANO, sa moćnom računarskom i hardverskom platformom, prepoznavanje lica, identifikacija i stvaranje zapisa se odvija u realnom vremenu. Može da ostvari tačno prepoznavanje lica u različitim okruženjima. TCP/IP, RS-485, USB i WiFi interface. Ugrađen čitač beskontaktne kartice, moguće identifikacije: lice, kartica i šifra. Relejni izlaz za otvaranje vrata, senzor za vrata, zvono, taster za otvaranje vrata.


C2Pro Terminal - Identifikacija otiskom prsta

Terminal visokih performansi za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena namenjen srednjim i visokim zahtevima. Opremljen efikasnim dual-core procesorom od 1GHz, C2 Pro obezbeđuje visoke performanse završavajući identifikaciju za manje od 0,5 sekundi. Prijatan GUI i 3,5 inčni TFT LCD ekran čine C2 Pro jednostavnim za upotrebu. Podržava nekoliko modula RFID čitača (HID, ALLEGION ili ANVIZ) i RS485, PoE-TCP / IP ili WiFi komunikaciju za različite zahteve. Na osnovu Linux operativnog sistema, C2 Pro nudi SDK i EDK za dalje prilagođavanje sistema. Takođe obezbeđuje 1 relej za zvono i povezivanje sa sistemom kontrole pristupa.


OA1000 Terminal - Identifikacija otiskom prsta

OA1000Pro je vodeći proizvod za identifikaciju pomoću otisaka prstiju kompanije Anviz, zasnovan na Linuk operativnom sistemu, a sadrži: brzi CPU sa dve jezgra; velika podrška za memoriju; i 1: 10000 podudaranje brzina manja od 0,5 sekundi. Fleksibilno umrežavanje sa različitim mrežnim protokolima: TCP / IP , opcionalnim WiFi ili 3G komunikacijskim modulima. OA1000Pro ima ugrađeni web server, koji omogućava praktičan pristup podešavanjima uređaja i traženje zapisa. OA1000Pro sa Anviz Crosschek Cloud sistemom smanjuje troškove konfiguracije sistema, a mobilni APP pruža veliku fleksibilnost za upravljanje preduzećem. Kamera od 1.3Mpx koja prilaže sliku uz svaki zapis.


A350 Terminal - Identifikacija otiskom prsta

A350 je nova generacija terminala za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena na bazi otiska prsta zasnovana na Linux platformi i podržava cloud aplikaciju. A350 poseduje LCD displej u boji 3,5 inča tastaturu i optički senzoro otiska prsta. Proširenje A350 sa baterijom napajaće vaše poslovanje bilo kada i bilo gde. Funkcija web servera omogućava lako upravljanje uređajem. Opciona WiFi, 4G i Bluetooth komunikacija obezbeđuju fleksibilnu primenu uređaja. Jedan relejni izlaz i čitač bezkontaktnih kartica. Kompatibilan sa CrossCheck softverom


A300 Terminal - Identifikacija otiskom prsta

A300 koristi Anvizov vodeći industrijski algoritam čitanja otiska prsta BioNANO. Sa vodootpornim senzorom otiska prsta otpornim na ogrebotine, A300 nudi savršeno rešenje za praćenje radnog vremena, i kontrolu prisustva. Podržava TCP / IP, USB Host, Mini USB, Wifi i opcionalnu RS232 komunikaciju za različite zahteve. 32-bitni CPU velike brzine male potrošnje BioNANO V11 algoritam čitanja otiska prsta velike brzine i stabilnosti, Prikaz korisničkog imena i poruke sa ljudskim glasom, Prenos podataka u realnom vremenu i WEB praćenje putem interneta, Načini autentifikacije zaposlenih: Otisak prsta, lozinka, bezkontakna kartica, brzo skeniranje otiska prsta za manje od 0,5 sekunde 8 različitih statusa računanja radnog vremena - prisustva, Mogućnost 6-cifrenog radnog koda za izračunavanje različitih troškova rada, standardna EM kartica, opciona Mifare kartica


W1 Terminal - Identifikacija otiskom prsta

W1 Pro je nova generacija terminala kontrole pristupa i evidencije radnog vremena na bazi otiska zasnovana na Linux platformi. W1 ima 2,8-inčni LCD displej u boji s bogatim bojama i vidljivošću koji prikazuje intuitivan GUI koji je lako razumljiv i sam po sebi lak za korišćenje. Kapacitivna tastatura osetljiva na dodir, zajedno sa optičkim senzorom otiska prsta, nudiće praktičnu primenu i poboljšati preciznost čitanja mokrog i suvog otiska prsta. TCP/IP i USB interfejs opciono Bluetooth i WiFi. ugrađen čitač bezkontaktnih kartica, mogući vid identifikacije otisak prsta, bezkontaktna kartica i šifra.


VF30

VF30 pro je samostalan terminal kontrole pristupa opremljen procesorom od 1Ghz zasnovanim na Linuxu, 2.4 "TFT LCD ekranom i fleksibilnom POE i WiFi komunikacijom. VF30 pro takođe podržava funkciju web servera čime se lako obezbeđuje upravljanje i profesionalan samostalni interfejs za kontrolu pristupa. Ugrađen čitač standardne EM bezkontaktne kartica.VF30 Pro nudi veliki kapacitet memorije može primiti do 3.000 korisnika, 3.000 kartica i 100.000 unosa u dnevnik događaja. VF30 Pro je standardno opremljen TCP / IP interfejsom, ali i tradicionalnim interfejsom (RS-485, Viegand) za veću fleksibilnost i višestruke mogućnosti instalacije za različita okruženja. On takođe nudi 2 ulaza i 1 relejni izlaz za kontrolu perifernih uređaja.


T5S

T5S je inovativan čitač otiska prsta koji u potpunosti integriše tehnologiju otiska prsta i RFID. Vrlo kompaktan dizajn čini ga prikladnim za ugradnju na okvire vrata. T5S ima standardni RS485 izlaz za povezivanje na ANVIZ terminale kontrole pristupa kao autonomni čitač sistema kontrole pristupa. T5S može lako da proširi postojeće čitače kartica na viši nivo zaštite dopunjujući njuhovu funkcionalnost identifikacijom otiska prsta. Koristi se kao dodatni čitač koji se povezuje na standardne tetminale komntrole pristupa i evidencije radnog vremena (npr. vanjski čitač)


SOFTVER

CrossChex softver

CrossChek softver služi za identifikaciju osoblja, kontrola pristupa i evidenciju radnog vremena. Identifikacija osoblja se vrši preko biometrijskih podataka koji se prikuplja sa terminala kontrole pristupa i evidencije radnog vremena. Podržava sve Anviz terminale i sve vidove identifikacije koje terminali nude. Povezivanje sa terminalima pomoću TCP/IP interfejsa. Omogućava podešavanje svih parametara terminala. U komunikaciji sa terminalima pruža fleksibilan interfejs za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena. Softver pruža korisniku mogućnost da prilagodi parametre rada svojim potrebama sa fleksibilnim opcijama kontrole pristupa, kreiranja dnevnih, nedeljnih i mesečnih radnih obaveza, obračuna prekovremenog rada, izgleda i sadržaja izveštaja itd.